Måndag i parken!

Imorgon bjuder vi på kärlek och musik i Rådhusparken! Kl 20.00 kör vi igång men redan från 19 händer det grejer. Nya och gamla låtar blandas i sommarsolen som vi hoppas ska lysa. Ta med filten, fikat och feelingen så ses vi!


Vi ser fram emot!

Hösten är här och mycket nytt pågår i vårt kaninhål! Efter mycket spelande lägger vi under närmaste tiden massa energi på ny musik. Preliminära spelningar hittar du här nedanför, mer info kommer när det närmar sig!


  • Visafton, Bokcafé Pilgatan. Februari 2012

Kulturnatta i bilder och klipp

Solen kröp fram och spred vårvärmen bland oss och alla sköna glidare som vimmlade runt på stan. Kulturnatta fick inleda sommaren för oss och snart dyker vi upp på de soligaste scenerna runt om i stan. Närmast finner ni oss och vårt tingeltangel i Rådhusparken den 20:e juni.

Här bjuder vi på några ögonblick från kulturnatta. Vi vill också passa på att säga tack till Daniel Dela från Kapten kid & det oändliga sommarlovet som gjorde ett fantastiskt inhopp på gitarr. Du är en stjärna!

       
                                                   Foto: Johan Nordström

        
                                                                      Foto: Johan Nordström

  
 Foto: Johan Nordström  Foto: Johan Nordström
Verket!

Ikväll sluter vi upp bland en hel massa band och invaderar Verket. Kvällen börjar tidigt så kom i god tid, ta med en vän och förbered dig på en blandad kompott av störtskönt och underbart!RSS 2.0